• Gratis verzending
  • Kosteloos achteraf betalen
  • Voor 23:30 besteld, morgen in huis!

Klanten geven ons een

HastaManana IconHastaManana

Keizersgracht 391 A, Amsterdam

4,3 ★★★★ 564 reviews

Eerst zien dan betalen

Wil je liever eerst je product ontvangen en pas daarna betalen? Dan kan! Je kunt dan het beste kiezen voor achteraf betalen met Klarna bij de betaalmethode. Klarna is een externe firma die voor HastaManana het volledige achteraf betaalproces verwerkt. Dit betekend dat je een digitaal factuur ontvangt van Klarna per e-mail om het gekochte product(en) te betalen.

Je kunt bij HastaManana betalen met een digitaal factuur tot een bedrag van € 250.00 als u voor de eerste keer betaalt via Klarna. Ben je al bekend bij Klarna? Dan kun je betalen tot een bedrag van € 1000.00. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro, voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Waarom zou u kiezen voor Klarna?
• Je ontvangt eerst het product thuis en daarna betaalt je pas de factuur

• Mocht het product niet naar verwachtingen zijn, kun je deze altijd retourneren. De Klarna rekening hoef je dan niet te betalen. HastaManana zal na ontvangst van je retour de Klarna rekening stopzetten.

2023 Copyright Hasta Manana | Onderdeel van Geboweb B.V.
Hasta Manana